ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ είναι ένα μηχάνημα το οποίο αντλεί θερμότητα (με τη μορφή ψύξης ή θέρμανσης) από μια δεξαμενή θερμότητας (αέρας περιβάλλοντος, δεξαμενή νερού, υπόγεια νερά, λίμνη κλπ) προς ένα χώρο, μέσω ενός κύκλου εξάτμισης και συμπύκνωσης ενός εργαζόμενου μέσου, με την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο βαθμός απόδοσης μιας αντλίας θερμότητας (Coefficient of Performance) δίνεται από την παρακάτω σχέση:

COP = αποδιδόμενη θερμότητα  / καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια

Οι αντλίες θερμότητας χωρίζονται στις αερόψυκτες και τις υδρόψυκτες.

• Οι αερόψυκτες αντλίες θερμότητας αντλούν θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος και έχουν συντελεστή απόδοσης (COP)που κυμαίνεται από 2 έως 4,
• Οι υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας αντλούν θερμότητα από κάποια πηγή νερού και έχουν συντελεστή απόδοσης (COP) που κυμαίνεται από 3 έως 5.

Η εταιρεία μας, με την πολυετή πείρα και εξειδίκευση πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι της θέρμανσης είναι αντιπρόσωπος δυο εκ των μεγαλυτέρων οίκων αντλιών θερμότητας παγκόσμιος (SAMSUNG , BLUE BOX) και είναι εδώ για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις αντλίες θερμότητας.

Οι αντλίες θερμότητας της SAMSUNG και της BLUEBOX ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να διατηρούν τους χώρους σας στην ιδανική θερμοκρασία με τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας . Σε κατοικίες είναι ιδανική για θέρμανση, ζεστά νερά χρήσης καθώς και ψύξη. Σταματήστε να σκέφτεστε την τιμή του πετρελαίου και απολαύστε ξεκούραστα τη θέρμανση του σπιτιού σας. Εξοικονομήστε χρήματα καθώς με τις αντλίες θερμότητας της SAMSUNG και της BLUEBOX εξοικονομείτε έως και 80 % ενέργεια.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΟ
airview_2.jpg

Προϊόντα

SAMSUNG

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

BLUEBOX

EPSILON
EPSILON ECHOS PLUS
GEYSER 2