ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Με την ενδοδαπέδια θέρμανση προσεγγίζετε εντυπωσιακά την ιδανική κατανομή θερμότητας (ζεστά πόδια - κρύο κεφάλι), η υγρασία του χώρου κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα και αποδεσμεύετε τοίχους, μεγιστοποιώντας τους ελεύθερους χώρους και την καλαισθησία του χώρου.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να τροφοδοτηθεί με οποιαδήποτε πηγή ενέργειας. Εκτός από λέβητες πετρελαίου ή αερίου, η ενδοδαπέδια μπορεί να συνδυαστεί και με εναλλακτικές πηγές θερμότητας, όπως ηλιακή ενέργεια, θερμοσυσσωρευτές, ηλεκτρική ενέργεια, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα «ευέλικτο» σύστημα θέρμανσης, που συνδυάζεται και με φθηνότερες πηγές καυσίμου.

Ανάλογα με τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εγκατάσταση για θέρμανση ή δροσισμό, όπου το δάπεδο μετατρέπεται σε μια τεραστία ψυχρή επιφάνεια διανέμοντας νερό 18-20°C στο δίκτυο σωληνώσεων της ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Εμείς στη MASTELKO διαθέτουμε εμπειρία ετών στο κομμάτι της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και αποτελούμε την πλέον αξιόπιστη και εγγυημένη επιλογή προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεχή υποστήριξη.